Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire deschisa, sociabila, optimista, mereu vesela, incercand sa le aduc zambetul pe buze celor ce ma inconjoara. Privesc viata intr-un mod pozitiv si profit de orice jumatate plina a paharului.

luni, 8 martie 2010

front office outing

Iesirea cu colegii a fost cu totul deosebita. Majoritatea de la Front Desk, AYS, Bell Stand, Concierge, inclusiv supervisorii si managerii ne-am intalnit la un restaurant in apropierea hotelului, Della Notte, unde am avut parte de o masa delicioasa, incepand de la aperitive- scoici, apoi Caesar Salad, Crab Cake si desert din budinca, crema de capsuni, capsuni, lichior si frisca...suna bine nu?:))aa...si evident bautura la discretie...e o buna metoda de socializare, de deconectare de problemele de la servici (daca exista), poti discuta deschis cu toata lumea, rade pe seama diferitelor situatii intalnite la hotel etc. E placut sa iti cunosti colegii si in alte circumstante decat in mediul de lucru.





(cu Mike, my boss :))


Dupa ce am mancat bine am pornit cu totii spre un club din apropiere-Milan, unde am ocupat separeul si a inceput distractia :)) Localul a fost frumos, modern, putin de fite dar cu muzica house, care a creeat putin din atmosfera cluburilor de acasa.


Si ca de obicei, seara s-a incheiat in forma, in barul deja celebru si frecventat de majoritatea angajatilor de la Marriott, Rodos.









( el e Sunny Chan, unul din top 50 Marriott Platinum Members, unul dintre cei mai importanti clienti ai hotelului, vine saptamanal de luni pana joi, e ca si casa lui, iar noi suntem familia lui )











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu