Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire deschisa, sociabila, optimista, mereu vesela, incercand sa le aduc zambetul pe buze celor ce ma inconjoara. Privesc viata intr-un mod pozitiv si profit de orice jumatate plina a paharului.

marți, 23 martie 2010

day off = Ocean City

La hotel lucrurile merg bine, insa suntem foarte ocupati, saptamana trecuta am lucrat 6 zile, saptamana aceasta va fii la fel...asa ca duminica, fiindca am avut liber, am fost in Ocean City..am profitat de vremea frumoasa si insorita si am pornit intr-o mini excursie. Fiind in extra sezon, nu a fost foarte aglomerat si nu erau deschise toate magazinele si restaurantele de pe faleza, insa era destul de multa lume.

Ne-am asteptat sa fie mai cald, insa batea vantul si n-am stat nici macar in tricou..dar m-am bronzat pe fata :) ne-am jucat tot felul de jocuri pe plaja ca sa ne incalzim, am mancat pe faleza, ne-am plimbat, am admirat peisajul si ne-am intors. Drumul e de 3 ore dus, 3 ore intors. Ceea ce mi s-a parut nostim a fost coada de la cartofi prajiti, care se intindea pe vreo 30 m :))))

Here are some pictures...summer preview..abia astept vara:D








Odata intorsi acasa am incheiat ziua in forta, relaxandu-ne in jacuzzi ( noroc cu vecinii care ne sunt colegi la Marriott )


Saptamana trecuta a fost si Saint Patrick's Day/St Paddy's...mare sarbatoare irlandeza, toata umea se imbraca in verde, tot ceea ce se vinde e verde-prajiturele, sucuri, apa, bere etc. S-a organizat o parada, maraton, etc, pe care le-am ratat fiindca am lucrat, iar seara am iesit in oras, intr-un bar irlandez unde ne-am petrecut putin in stilui irish cu o bere verde :))
Am facut si doua lucruri importante, mi-am cumparat lentile de contact asa ca nu mai trebuie sa port asa de des ochelarii-acum sunt in perioada de acomodare....si m-am inscris in sfarsit la sala..primul pas e facut, acum urmeaza sa o si frecventez :)))
In data de 30 sper sa fim libere, intentionam sa mergem in Washington intr-un club unde va mixa armin van buuren :D...cam atat pentru azi..pupe & toate cele bune


Un comentariu:

  1. in caz ca ai uitat... I hate u big time! mai ales acum pt ocean city part
    ughhhhhhhhhhhhhh
    but im happy for u!! :* :)

    RăspundețiȘtergere