Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire deschisa, sociabila, optimista, mereu vesela, incercand sa le aduc zambetul pe buze celor ce ma inconjoara. Privesc viata intr-un mod pozitiv si profit de orice jumatate plina a paharului.

luni, 3 mai 2010

New York part 2 :)

Dupa cum spuneam in postarea anterioara, n-am rezistat decat doua zile acasa si ne-am intors in New York. (eu cu Fulden, ca de obicei :D ). Am stat din nou la Adi si Raluca, care au fost extrem de ospitalieri cum deja ne-au obisnuit, am mancat tocanita de piept de pui (ce fericita am fost, au trecut mai mult de 3 luni de cand nu am savurat o astfel de bunatate ca la mama acasa ). Acolo avem pregatita camera noastra, care e in basement, unde de altfel e si un fel de gym, living si atelier, toate amenajate de Adi. (Ei locuiesc la etajul 1 in aceeasi cladire).
Am fost toti la cumparaturi intr-un mall la vreo 30 minute de Queens (nu imi amintesc cum se numea orasul), apoi am pregatit impreuna cina, iar seara am iesit intr-un club grecesc, numit Cavo, in Astoria...in sfarsit un club pe gustul meu, spatios, elegant, cu destul de multa muzica house, r&b remixata etc. A fost o seara superba, cred ca m-am simtit pentru prima oara ca intr-un club acasa :)
(Fulden, un prieten din Turcia, me, Adi, Ralu, un cuplu din Romania)

(cu prietenii lui Fulden din Turcia)

In urmatoarea zi, Yalcin si Eren, prietenii lui Fulden din NY au venit dupa noi, am fost la un restaurant turcesc unde am luat pranzul -Manti, Kumpir, Gozleme si ceai turcesc...yyamii :D, am mers apoi putin pe faleza in Brighton Beach, iar seara intr-un bar numit 230 5th in Manhattan pe 5th avenue, care e un fel de lounge pe acoperis, de unde poti admira intregul oras, vis-a-vis de Empire State Building si Flat Iron Building. Peisajul e spectaculos, invazie de culori si lumini... iar la intrare iti dau niste halate rosii si paturi in caz ca ti-e frig, de parca ai intra intr-o societate secreta, foarte haios :))
Brighton Beach


on Brooklyn Bridge
230 5th view


Am fost apoi in apartamentul unde locuieste unul din prietenii din Turcia, Yilmaz (care isi face PhD-ul la Princeton). Apartamentul e in Manhattan, luat in chirie, destul de ieftin dar cu referinte de la universitate, de la o femeie mai in varsta (dupa parerea mea pasionata de arta si antichitati dupa cum veti vedea in pozele urmatoare), care a hotarat sa se mute intr-un fel de rezervatie/comunitate gen amish.
M-a fascinat ceea ce am gasit in apartament, el tocmai se mutase de o zi si am cotrobait peste tot :D avea un disc player vechi care inca functiona si o intreaga colectie de discuri, tablori, scoici, fotografii vechi etc.
(tabloul ilustreaza exact cladirea (colectie scoici si sticla slefuita)
care se vede de pe geam)

(proprietara)



( femeie insarcinata )

In principal asta e ceea ce am facut in vizita noastra din New York. Luni dimineata am pornit spre Baltimore iar dupa-masa la servici pentru o noua saptamana de munca. Asteptam urmatoarea escapada. :)

Un comentariu:

  1. Buna!!!
    Foarte frumoasa povestea ta,intreadevar este fabulos sa-ti petreci vacanta la New York.....
    Se vede ca va-ti distrat de minune,pozele spun tot!!!

    RăspundețiȘtergere